Keluhan Konsumen Online, Complaint Customer, Konsumen Forum - India Keluhan

Ana helpline utawa sumelang nomer ing situs iki

Awon layanan ora ngirimke barang malah sawise sik njongko pamilike search WearhouseMalah ora respon mlaku. Aku Dhawuh Samsung branded mah Daya bank lan Sony MDR-ZXA headphone nanging aku ditampa China produk. Mangga bali ing produk lan mbalekaken situs Iki nuduhake branded produk nanging ngirim produk Cina. Aku wis applied kanggo pan kertu ing Jan th. Aku ora nampa iku amarga cetho alamat. Maneh, aku wis applied kanggo owah-owahan utawa koreksi pan kertu nanging ana ora sembarang informasi saka iku. Yen aku lacak kula pan kertu, iku nuduhake kula sing aplikasi ora ditempelake menyang sembarang kumpulan nanging nalika aku wis rampung ing kirim aku wis ditempelake sandi acar lan matriculation certificate lan tanggal lair c. Layang kantor iku ora nrima request bali lan uga boy delivery diblokir sandi kontak nomer.

Nalika aku ana panggilan saka liyane ora ana kang scolding kula iki sampah delivery kantor ora supaya produk.

Dumugi tanggal ora ana sambungan diadegaké, sawise dadi akeh muji iku misale jek sing applied kir sing misused minangka diselehake karo sembarang liyane sambungan aplikasi tanpa kawruh. Iku banget miskin pamentasan. dear sir, aku wis diajukake kabeh dokumen sing dibutuhake aku. e (hard copy) kanggo prune kantor ajeni Deepali mam ing Nov. nanging isih tanggal sandi pf request ora nerusake. dina mbaleni kumpulan ngirim dokumen ing mail kanggo Kolkata kantor. mangga proses sandi request. thanks, Regards Vishal ugale. Aku wis dhawuh Online Pods ing warta iki minangka padha wis diwenehi iklan ing Instagram dening ningali foto padha wis diarahake menyang situs lan aku wis dhawuh nalika aku ditampa pesenan item palsu bebarengan nelpon kanggo tim dhukungan nanging ala nanggepi, padha ngulungake wong-wong iku kanthi menehi palsu iklan. Bali dhuwit sanalika Shop awon Situs shopping online. Customer Support Nggegirisi, sampeyan ora bisa bali produk dening kasempatan wae yen u ora kaya iku. Mangga ora tuku apa-apa saka situs iki. Nomer Telpon kang padha diparingi tansah salah. Yen sampeyan wong ora arep kanggo pirembagan banjur mbusak nomer telpon. Kapan aku nyoba kanggo Nelpon iku tansah salah sambungan.

Supaya, please tumindak sanalika bisa

Ajeni Sir Madam iki dipunginaaken karo Sarapes Teknologi Bangalore (ing atas saka IDC Teknologi) lan digunakake kanggo klien WIPRO ing Pune.

Aku tendered sandi resmi mundur ing januari lan februari iki pungkasan apa tanggal karo perusahaan minangka sandi sok dong mirsani periode iki siji sasi mung.

Nanging juragan sengojo lengkap sandi sok dong mirsani peri.

Ing wektu saka anggota, padha ngandika padha bakal ngatur - wiwit hotel lan tiket ing voucer. Hubungi wong iki Krishna lan Shekhar. Padha uga paring prajanji kanggo mbalekaken yen kita bakal dissatisfy karo layanan sing tanpa nyebutke wae T C.

Janji kita sing bakal njaluk layanan paling apik.

Padha arep ngedol sing anggota ing wektu sing banget. Aku wis nggawa loro wallet (Supaya ora - SO) lan siji spektrum (Supaya ora-SO) saka klub pabrik.

Rega saka dompet padha.

rupees lan spektrum padha. Kualitas gawé padha ora nganti tandha, kualitas padha produk (kabeh telung) bisa tuku ing rong atus saka search panandha. Dadi, aku bali ing produk, sawise wektu dawa padha bali kula. Aku tak salah paket kang ngocapake wastage lan iku ora worth banget. Aku dhawuh lan earphone saka lan apa aku tak ana nonton kang ora malah worth. Part iki supaya alus kanggo saben OT tumindake, supaya kindly nyedhiyani liyane cara bisa nggunakake aliran sensor utawa panggantos aliran sensor majelis. lan iku biaya watara, tahunan iku bakal rusak maneh lan maneh. Panjenengan organisasi, bakal bisa kanggo menehi permanen pilihan iki. Kita dituku lan Apple Pencil saka amazon India. Padha dikirim kita pemblokiran saka kayu dijamin skillfully ing packaging lan iklan saka Apple Pencil. Ing sambatan, padha conducted lan"diselidiki"lan rampung sing padha wis dikirim kita bener prodhuk. Saiki padha ora refunding dhuwit kita, lan padha sing ora ngijini kita kanggo ijol-ijolan. Yen padha pracaya padha dikirim kita.